Nordiske Kongelige

Agnar: Kong Hraudung’s ene søn som blev opfostret af Frigg i forklædning som en bondekone. Da han og hans broder Geirrød sendes hjem vælger hans broder at hoppe først af for så at støde båden væk fra land alt i mens han råbte “tag derhen hvor trolde tager dig”. Geirrød indtog tronen og får senere en søn Agnar som menes at være hans egen broder der genfødes. Da Geirrød dør fortsætter Agnar som konge.

Eylime: Konge over Orkneyøerne. Da hans datter Hjørdis havde to bejlere; Sigmund og Lyngve lod han hende selv bestemme hvilken hun ønskede at ægte. Hun valgte Sigmund og da denne sammen med Eylime senere red ud for at skulle hen til Hjørdis, blev de angrebet af Lyngve og hans mænd. Både Eylime og Sigmund blev dræbt.

Gylfe: Denne har sin egen side. Link: Gylfe

Hraudung: Dette var en konge og den biologiske far til drengene Agnar og Gejrrød. Efter drengene var drevet til havs blev de fundet af Frigg og Odin forklædt som bønder som hver opfostrede en af dem.

Jormunrek: Konge som ønskede at ægte den noget yngre valkyrie Svanhild. Han sendte derfor sin søn Randver af sted med tjeneren Bike for at bede om hendes hånd. Under vejs prøvede Bike at skabe spild ved at opfordre Randver til selv at ægte pigen da aldersforskellen jo så også var mindre. Randver slog det dog hen og bragte Svanhild hjem til sin fader. Bike gik nu til Jormunrek og fortalte løgne om at Randver havde været sammen med Svanhild på rejsen. Ude af selv befalede Jormunrek sin søn hængt mens Bike skyndte sig at sørge for at Svanhild blev trampet ihjel af heste før sandheden gik op for Jormunrek.

Nidud: Nidud var en svensk konge som overfaldt og fangede smeden Vølund mens han sov. Efter at have stjålet alt hvad Vølund ejede skar Nidud haserne over på ham så han ikke kunne flygte. Derefter blev han flyttet til en ø hvor Nidud tvang ham til at smede våben og smykker til ham. Vølund var dog lidt klogere end Nidud og fik med list dræbt Nidud’s to sønner og voldtaget hans datter Bødvild. Vølund flygtede herefter fra Nidud og blev smed igen.

Sæming: Søn af Odin som senere blev konge.