Del på Facebook

Stupid Boy

bare lidt tanker der vil ud ...

Det er ved at være 1 år og 8 måneder siden min alkoholiske eks røg ud. Jeg er og bliver aldrig mere den pige jeg en gang var. Der går næsten ikke en dag imellem at jeg græder bare en smule over alt det som er sket og som stadig kører.

Indrømmet så er jeg bitter som ind i helvede. Spørgsmål som "hvorfor var jeg ikke god nok til at holde ham hjemme og væk fra falsken og det miljø som jeg vidste ville få ham til at falde i", kører stadig i mit hoved. Han knuste min drøm om en ordentlig familie for en skide rus. Latterligt!

Musik hjælper mig lidt og især sangen Keith Urban - Stupid Boy. Den ædru del af ham sagde altid jeg var det bedste der var hændt ham. I hans øjne var jeg noget ganske specielt og så meget anderledes end andre piger.

Det var ikke helt løgn. Jeg var fyldt med livsglæde da jeg mødte ham. Jeg var stærk, selvstændig og elskede ham højere end nogen anden kan. Netop derfor rammer dennne sang mig for jeg ved hvor meget jeg betød for ham en gang, og for mig er det vigtigt at huske på at det var ham der tog det ukloge valg, ikke mig.

Nu så lang tid efter er noget af livsglæden selvfølgelig tilbage. Den viser sig feks som her til aften hvor min mindste på 4 år kommer og spørger "mor skal vi ikke danse". Jeg kunne ikke lade være med at smide hvad jeg havde i hænderne og tog hans små hænder. Den slags kunne vi aldrig gøre da min eks boede her men nu danser, synge og hygger vi. Noget han går glip af pga hans valg. Stupid boy.

Min selvtillid er da også langt bedre end da jeg var med ham men der er ting jeg absolut hader nu pga ham. Min nuværende kæreste sagde en gang at jeg var det bedste der var hændt ham. Han kommer aldrig til at sige det igen for jeg hader de ord selvom jeg ved han mener det godt.

Jeg hader at gå fra mit arbejde og mod toget mens jeg oplever unge fyre der dytter af mig og vinker. En ting er at de burde holde sig til dem på deres egen alder men det giver mig følelsen af at være intet mere end et objekt. En følelse der var konstant de sidste år med min eks og kun forstærket den dag han bad mig være sammen med en anden mand.

I de 6 år med ham knuste han samtlige af mine drømme, slukkede lyset i mine øjne og bildte mig end jeg var en anden end den jeg er. Stupid boy.

Han troede han kunne holde mig nede. Han havde aldrig troet jeg ville finde styrken til at kæmpe mig fri. Stupid Boy. Al min frygt, bekymring og mine tårer er det værd.

Stupid boy

Han mistede det eneste ægte han nogensinde har haft mens jeg fik livet tilbage.

STUPID BOY!!!


Sidst Opdateret: 21-02-2021 11:12:48
Copyright © 2002 - 2021 Nathali Eg