Del på Facebook

Sammen med en misbruger del 5

Jeg vil med så få ord som muligt prøve at ridse mine år med en afvænnet misbruger op og hvor hurtigt det pludselig gik ned af bakke. Det er ting som er hårde at skrive og endnu hårdere at tænke på så der vil med sikerhed være ting jeg springer lidt lettere hen over. Jeg inddeler teksten i dele så det er lettere at overskue. Der vil efterfølgende også komme en historie om EFTER forholdet.

2011 startede virkelig skidt og fortsatte desværre i samme dur. Allerede i januar var jeg af sted til sygehuset. Siden min bristet graviditet udenfor livmoderen tog jeg 1-2 graviditets tests hver måned, da en graviditet udenfor livmoderen kan opdages tidligt via tests. Noget jeg godt ville have vidst tidligere.

Året startede med en sådan positiv test efter menses dvs det halve af natten brugte jeg på sygehuset hvor de så gudskelov mente at det var ved at gå i sig selv. Jeg fik efterfølgende taget blodprøver for at bekræfte det og heldig var jeg.

Mine bryster var mærket af at have ammet 4 børn og selvklart ikke noget der er godt for ens i forvejen lave selvtillighed men samtidig har jeg altid sat en ære i at være en naturlig pige. Dvs jeg hverken farver hår, bruger makeup eller lignende. Min eks mente at det var bedst for "min selvtillidhed" hvis jeg fik bryst implanter. Jeg var absolut ikke glad for den ide men ligesom med alt andet gav jeg efter, naiv og dum som jeg var. Det havde taget ham 6 mdr at overtale mig.

Inden jeg nåede til operation blev ungerne og jeg syge med influenza. Han gik som sædvanlig på arbejdet så jeg stod selv med det hele lige indtil jeg ellers var begyndt at få det bedre og han så blev forkølet. Han holdte fri for at pleje sig men jeg røg pludselig helt ned og kunne ikke holde så meget som vand i mig. Konstant hostede jeg grønt slim op og min feber steg. Han blev tosset og råbte til mig at "det kunne fandme ikke være rigtig han ikke kunne få lov til at være syg og nu kunne jeg godt tage at rejse mig og tage mig af børnene".

Det viste sig at jeg havde dobbeltsidet lungebetændelse og blev haste indlagt. Jeg var indlagt en uge hvor jeg nærmest fik medicin via drop konstant. Han kom med børnene i alt ca. 5-6 timer den uge. Den ene dag gad han ikke en gang komme forbi. Jeg var ikke rask efter den uge men jeg ville så gerne hjem så lægen udskrev medicin og jeg kom hjem. Til kontrol en uge senere var der stadig lidt men jeg havde fået medicin så længe lægen håbede min krop kunne klare resten selv.

Jeg vidste det ikke den gang. Min ældste har først fortalt det for ca. 1 måned siden men den uge jeg var væk måtte hun stå for maden og han kørte ligefrem også fra dem en gang hvor hun måtte passe sine søskende. Tvillingerne på 4 ½ og den yngste på 1 ½ år. Derud over havde han været hos en ven med dem. Hun så ham drikke en grøn dåse som hun mener var øl.

Der var stadig problemer med hans light øl. Jeg fandt dem med mellemrum og hver gang lovede han at stoppe. Han gjorde det ikke og jeg har fundet boner der viser at det nogle dage var sågar 7 han købte på en gang. Jeg håber han aldrig drak andet mens vi var sammen men hans adfærd sammenlagt med min datters observation fortæller mig at det må have været et eller andet.

Ude af sygehuset betød at jeg nu skulle igennem en bryst operation. Han mente de skulle være enorme, det gjorde jeg ikke. Jeg aftalte med kirugen at jeg ville have noget som var naturligt til min krop. Det behagede absolut ikke ham men han var nok godt klar over at hvis han pressede mig mere der så fik han mig ikke til at gennemføre det. Jeg har grædt flere gange efter den operation og tog mig faktisk lang tid at vænne mig til at se sådan ud.

Det tager lidt tid før smerterne aftager og man kan komme i noget lidt mere almindeligt undetøj og da det skete var jeg gravid IGEN. Denne gang gad jeg ikke en gang skændes. Jeg fik en tid til abort og han forlod mig som altid om aftenen selvom jeg ikke måtte være alene. Jeg græd ikke rigtig denne gang. Det var nærmest bare rutine.

2 uger senere gjorde han så pludselig krav på hvad jeg lovede ham som betaling for at beholde min yngste. Han ville have en 3kant med en anden mand og jeg skulle finde manden. Jeg spurgte ham de første tyve gange om han nu var sikker på det og havde gennemtænkt hvad det kunne betyde for os. Jeg gav ham virkelig chancen for at tage ordene i sig men han ville have det sådan.

Jeg fandt en fyr på nettet og allerede der gav det problemer for jeg valgte en playboy. Han ville have jeg skulle snakke med ham, men det var også galt når det kom til stykket. Trods diverse problemer indvilgede fyren i at møde os så vi kunne snakke og endnu vigtigere se hinanden an. Jeg er faktisk ret genert og eftersom det her var så forkert, følte jeg mig meget beklemt. Vi sad måske en halv time eller mere hvor det selvfølgelig var mig der måtte stille de spørgsmål han ikke turde.

Største delen af tiden brugte jeg på at "studere" fyren og især hans øjne. Skulle en 3kant gennemføres skulle jeg også kunne stole på ham og svært med en komplet fremmed. Min eks og ham gik efterfølgende ud for at tale alene sammen. Der gik en halv time hvorefter jeg gik ud til dem. Han blev så forfærdelig sur og sagde jeg skulle gå ind. Lidt senere kom han ind og kort efter fik jeg en sms fra fyren om at han sprang fra.

Min eks råbte op og havde nu bildt sig selv ind at der var for meget kemi imellem mig og fyren. Jeg følte mig så mislykket og pludselig begyndte jeg at kunne mærke hvor ondt jeg egentlig havde det inden i. Hvor meget smerte jeg havde måtte gennemleve. Jeg havde længe følt han kun havde mig for at vise mig frem og nu ville han uden samvittighed dele mig med en fremmed. Jeg græd.

Der gik et par dage så snakkede jeg med fyren som fortalte mig at han havde bakket ud pga min eks. Han havde ikke kunne gennemføre det da han var begyndt at fortælle ham at han kunne være så hård han ville ved mig for jeg kunne klare det. Han sagde han gerne ville mødes med mig men jeg sagde nej.

Min eks fortsatte med at vise sin "kærlighed" for mig ved at bede mig drikke nogle øl, sætte en pornofilm på også ordne mig uden at fjerne blikket fra fjernsynet. Det gjorde ondt. Det var som var jeg slet intet værd i hans øjne.

Der gik måske 2 dage også skulle jeg finde penge i budgettet igen pga hans forbrug. Jeg var så rasende men vidste det ikke nyttede at sige noget. I stedet gjorde jeg det utænkelige. Jeg aftalte med fyren at jeg ville komme over til ham før en af mine Københavner ture. Det var ikke nemt. Hvert øjeblik ønskede jeg at fyren ikke selv dukkede op men det gjorde han. Jeg var hos ham nogle timer og da vi sad og fik en kop kaffe inden jeg tog af sted spurgte han mig om jeg blev slået. Jeg hadede det spørgsmål.

Egentlig ville jeg ikke have set fyren igen men ham derhjemme lavede det ene lort efter det andet og jeg gad bare ikke mere. Han elskede mig jo ikke siden han blev ved med at skabe problemer for børnene og jeg. Man kan sige jeg brød helt sammen. I hvet fald var det først efter at det gik op for mig hvad jeg egentlig havde gjort. Jeg startede et falsk venskab med fyren så jeg havde grund til at se ham.

Jeg fandt på løgn efter løgn ligesom han gjorde dagligt overfor mig. Jeg havde fyren og hans søn til spisning. Vores børn havde playdates og jeg fandt endnu en dag hvor jeg kunne afse et par timer alene med ham. Det stoppede helt automatisk efter det og gudskelov. Det var som at vågne af en drøm. Alt var tåget, uvirkeligt og var slet ikke noget jeg normalt ville have gjort.

Jeg vidste godt at ham derhjemme anede mistanke og det gjorde kun hans humørsvingninger endnu værre. Lige inden jeg holdte op med at tale med fyren slog han mig første gang. To hårde slag i tindingen. Jeg var chokeret og ønskede at tro ham da han sagde det aldrig ville ske igen. Jeg tog børnene med mig en uge til København eferfølgende. Jeg havde ikke lyst til at tage hjem igen. Vi hyggede os alle sammen, og jeg vidste godt hvad der ventede mig.

Vi kom hjem og da ungerne blev lagt, tog han om mine håndled for at tage min puls. Time efter time udspurgte han mig indtil jeg indrømmede at jeg havde været utro. Jeg græd og undskyldte men han slog slag på slag mod min hovedbund hvor han vidste mærker ikke ville kunne ses. Han greb fat i min kæbe så jeg troede han ville brække den. Mærkerne var konstante over hele kæben. Jeg blev svimmel og bad ham om at stoppe men han "hørte" mig ikke.

De første uger efter gik med råben og skrigen. Han truede fyren hvilket kun betød at denne så begyndte at ringe og skrive. Jeg gjorde hvad jeg kunne for at skjule mine mærker men jeg ved man har bemærket det i børnehave og dagpleje. I starten tænkte jeg at jeg fortjente slagene men ingen fortjener sådan en behandling og selvom min utroskab var en forfærdelig ting at gøre så havde jeg aldrig nogensinde gjort det havde det været for hans ligegyldighed og iver efter at dele mig.

Han ønskede at vi blev sammen for jeg var jo det bedste der nogensinde var hændt ham. Jeg kunne ikke. Jeg var bange, frygtelig bange for ham og han skiftede fuldstændig på et split sekund. Han udnyttede min frygt og tvang mig op i hjørner hvor han råbte og skreg mig ind i ansigtet, viftede knytnæver omkring mig bare for at se mig krybe sammen. Den ene gang under sex klemte han hårdt fast rundt om min hals. Hans øjne lynede og jeg var overbevist om at han aldrig ville give slip igen. Selv i dag er jeg sikker på at han var blevet ved havde han kunne slippe godt fra det.

Det tog mig lang tid men til sidst bad jeg ham om at flytte ud. Vi aftalte at det skulle være ved årsskiftet så vi stadig var sammen i julen. Jeg lovede ham at tog han sig sammen kunne vi se på det igen efter et år men at det krævede at han kunne klare en økonomi og gjorde noget ved sit temperament. Jeg pakkede hans ting og for hver dag der gik blev han bare mere og mere truende og nærgående.

Jeg var begyndt i smug at snakke med fyren via mail da jeg ikke turde snakke med nogen andre af frygt for ham. Han lod mig sende mail på mail om hvad jeg måtte igennem hver eneste dag indtil han flyttede ud. Det hjalp mig til at klare den sidste tid.

Kort forinden han flyttede ud blev mine tvillingers IQ checket. Begge ligger de over gennemsnittet selv min søn som han ellers har kaldt dum flere gange. I forbindelse med at de skulle starte i skole snakkede de med en skolepsykolog for at se om de var klar. Denne meddelte mig at hun mente min søn manglede et mandeligt forbillede og spurgte om hans far ikke lavede noget sammen med ham ...

Forholdets varighed: 6 år og 3 mdr

Næste del: Jeg ser tilbage på tiden ...


Sidst Opdateret: 21-02-2021 11:12:48
Copyright © 2002 - 2021 Nathali Eg