Del på Facebook

Sammen med en misbruger del 3

Jeg vil med så få ord som muligt prøve at ridse mine år med en afvænnet misbruger op og hvor hurtigt det pludselig gik ned af bakke. Det er ting som er hårde at skrive og endnu hårdere at tænke på så der vil med sikerhed være ting jeg springer lidt lettere hen over. Jeg inddeler teksten i dele så det er lettere at overskue. Der vil efterfølgende også komme en historie om EFTER forholdet.

Efter aborten trak han sig endnu mere væk fra mig og det blev ikke bedre af at jeg begyndte at få infektioner pga aborten. Infektioner der kunne have forbindelse med utroskab men han nægtede denne mulighed. Den dag i dag ved jeg stadig ikke om han var utro for alt med ham var løgne og bedrag om så man stod med bevis i hånden prøvede han først at lyve sig ud af hvad det end måtte være.

Alt det her skete så samtidig med at han havde fat i min ældste's far en dag jeg lå syg. Nøjagtig hvad der skete ved jeg ikke da der jo også var en grund til at jeg forlod den første af dem men trusler var vist en stor del af det. I hvert fald blev det brugt som grund til at hive mig i forvaltningen. Ikke fordi der ikke var samvær, faktisk altid holdt meget på at min ældste kun havde en far og INGEN skulle prøve at tage den plads. Men nu ville hendes far have det på papir og så lige straffe mig for at fortsætte livet med en anden.

Jeg var ulykkelig og fattede ingenting for havde jo altid sørgede for sågar at invitere hendes far til jul, fødselsdage m.m. Noget som først sluttede da jeg fik mine tvillinger. Han blev ved med at nævne de trusler han skulle have fået men derhjemme sagde ham den anden jo at det var løgn så vidste dårligt hvad jeg skulle tro. Jeg fik svært ved at sove og græd selvklart et par gange hvilket gjorde at han flippede. Han havde længe været på vej ned i et hul og han brugte min eks som undskyldning til at ryge endnu længere ned.

Jeg gjorde alt hvad jeg kunne. Jeg snakkede til ham, prøvede at få ham til at åbne sig men han blev bare mere og mere sur. Jeg var så magtesløs og prøvede at få lov til at lægge armene om ham men han skubbede mig hårdt ned på gulvet og begyndte at råbe op om at jeg var sindssyg, ynkelig og svag. Desværre ikke et enkelt stående tilfælde. Han skubbede mig altid fra ham for at fortælle mig at det var mig som var ynkelig og svag og det bare fordi jeg ville hjælpe ham.

Dagen efter skulle hans mor og stedfar komme. Om morgenen var der besked om at de lige havde bestemt at tage hans lille nevø med. Helvede brød løs igen. Han råbte hvilket kun blev værre da han via sms fortalte sin bror at han kunne rende ham. Jeg sad på gulvet i soveværelset og græd. Tårerne fik ham først til at gå amok og han lod mig vide at hvis jeg ikke begyndte at tage anti depressivt så ville han forlade mig. Jeg var ikke depressiv men jeg indvilgede for jeg var bange for at forlade ham. Jeg var overbevist om at han ville begynde at drikke.

Faktisk var jeg så sikker at jeg i smug gennemsøgte garage m.m. efter sprut af og til for hans adfærd skræmte mig så meget at jeg ligefrem ønskede at finde noget. Drak han kunne han komme i behandling men var han ædru betød det at han allerede havde taget skade af alt det sprut, heroin og kokain han havde taget før mig.

Han lod mig gå af det anti depressive 2 måneder efter. Jeg nåede at få et udslæt af det som dog måtte behandles. Sagen i forvaltningen blev afsluttet uden videre drama. Mine infektioner blev dog ved med at komme og jeg var desuden begyndt at få smerter i underlivet. Jeg klagede mig til lægen men han undersøgte mig aldrig i stedet fik jeg bare en ny recept hver gang for det var nok bare en anden slags infektion. Smerterne blev værre men hverken lægen eller ham derhjemme tog mig alvorligt. Skænderierne blev hyppigere og hyppigere og jeg brød vores forlovelse som ellers havde varet siden forholdet kun var 2 uger gammelt.

Pludselig en aften faldt jeg så sammen med stærke smerter da jeg stod ud af badekarret. Jeg kaldte højere og højere selvom jeg vidste at jeg risikerede at vække børnene men til sidst løb jeg tør for kræfter. Det tog mig en halv time at samle kræfter nok til at kravle ned af trappen og videre ned i stuen. Han sov på sofaen men vågnede da jeg lå skrigende i smerte på gulvet. Han hjalp mig op på sofaen og ringede efter vagtlægen.

Vi ventede i 2 timer hvorefter han gik op i soveværelset for at få noget søvn. Vagtlægen kom lige inden han faldt i søvn. Hun følte på min mave og mente det nok bare var cyster. Jeg sagde jeg vidste det ikke var det men noget alvorligt. Jeg bad om at komme på sygehuset men han aftalte i stedet med hende at han ville køre mig derhen morgenen efter. Hun gav mig et morfin præparat og kørte. Han efterlod mig på sofaen.

Næste dag kom jeg så på sygehuset. Mine smerter var aftaget og jeg følte mig meget træt. Jeg blev hurtigt undersøgt og før jeg vidste af det var jeg på vej til operation. Min bughule var fyldt med blod og jeg var på vej i chok alt sammen på grund af en bristet graviditet udenfor livmoderen som man mente var kommet pga infektionerne efter aborten. De fjernede min venstre æggeleder men lægens hurtige reaktion er den eneste grund til at jeg overlevede, så tæt på var det.

Jeg må indrømme at jeg var sur efter det. Meget endda for han havde på intet tidspunkt taget mig alvorligt men hver gang sagt at jeg var ynkelig og ikke tålte noget. Der var dog ikke meget tid til at reagere for kort efter jeg kom hjem igen opdagede jeg at han havde brugt en masse penge og ved stadig ikke på hvad. Det så slemt ud og jeg vendte hver en øre, kiggede alle forsikringer m.m. igennem for at spare hvor der kunnes og hente penge ind hvor det var muligt. Jeg brugte dage og nætter på det men jeg reddede huset som vi ellers næsten mistede.

Mens jeg arbejdede på at redde huset fandt jeg ud af at jeg var gravid. Vi havde kun været sammen en gang 2 uger efter operationen og brugte prævention. Da man mente at jeg ikke ville kunne blive rigtig gravid så kort efter skulle jeg scannes for at se om jeg nu havde fået en ny graviditet udenfor livmoderen i såret fra operationen. Mirakuløst så sad det som det skulle. Jeg var alene inde til scanning og han ville end ikke kigge på billedet jeg havde med ud. Jeg tiggede og bad om at få lov til at beholde det og lovede ham at jeg når barnet var færdig med at amme ville give ham det han ønskede. En trekant med en anden mand. Jeg fik lov til at beholde mit barn ...

Forholdets varighed: lige over 3 år

Næste del: gravid og efter ...


Sidst Opdateret: 21-02-2021 11:12:48
Copyright © 2002 - 2021 Nathali Eg