Del på Facebook

RKI grundet eks

Min eks er alkoholiker og mistænker ham også for at have genoptaget sit stofmisbrug. Han kører bus hos Funch (som han også har lejet hus af) da han sådan lige kan holde sig ædru i arbejdstiden.

Siden han røg ud har han gjort alt for at straffe mig. Indberette mig for alt muligt for at jeg skulle miste penge m.m. og hele tiden har han truet med at tvinge mig på tvangsauktion.

Nu har jeg så fået et brev om at jeg er i RKI pga hans lille del af gælden. Jeg tog over 800K af vores gæld som jeg har betalt hvert eneste afdrag af. Han skulle kun betale ca. 250K som var hvad han tog ind i forholdet i misbrugsgæld.

Det er den gæld der gør at jeg nu er i RKI og at de har taget udlæg i mit hus som han stadig står på men ikke betaler til. Jeg kan nu vente på næste brev som vil fortælle at jeg ryger på tvangsauktion som han jo "lovede" mig.

Han har stiftet ekstra gæld efter, han har købt motorcykel, campingvogn m.m. Han lever livet i fin stil og plejer sit misbrug der kun bliver værre og værre.

Jeg kan ikke gøre noget fordi vi ikke var gift så børnene og jeg kan bare vente mens han ødelægger vores liv. Det kan undrer mig hvordan han bilder sig selv ind at børnene nogensinde vil tilgive ham for hvad han gør.

Fatter ikke vi lever i et samfund hvor folk kan behandle en på den måde også uden at blive straffet for det. Det er hele vores liv han smadrer ved at smadre vores økonomi og sjælefred.

Al den terror han udsatte mig for da vi var sammen har gjort at jeg aldrig bliver den samme igen og min tiltro til folk er dalet betydelig. Mine børn har aldrig været så glade som efter han røg ud men de ved endnu heller ikke hvad han har gjort men nu ældre de bliver nu mere bevidste om det bliver de.

RKI er ikke kun for dårlige betaler men også for folk hvis alkoholiske ekser tager røven på en. Jeg er langt fra den eneste. Der er masser af kvinder som mig i min pårørende gruppe. Værst af alt. Kun de der blev gift har en chance for at kæmpe imod RKI og tvangsauktion. Os andre er hjælpeløse.

Alt sammen fordi vi forblindet af kærlighed hjalp et andet menneske ...

Sidst Opdateret: 21-02-2021 11:12:48
Copyright © 2002 - 2021 Nathali Eg