Del på Facebook

Brystforstørrende - Forundersøgelse

April 2011 gjorde jeg noget som jeg aldrig selv havde troet jeg ville. Efter at have ammet 4 skønne unger så brysterne ikke mere sådan ud som man ellers kunne ønske. Min mand prøvede flere gange at få mig til at overveje en operation istedet for at jeg skulle være ked af det men ... Værende typen der foretrækker det naturlige udseende tog det mig noget tid før jeg lod mig "overtale".

Først satte jeg mig foran pc'en og checkede den ene kirurg ud efter den anden. De kvindelige kirurger gik jeg nemt over da jeg må indrømme at når det kommer til ting ang. kroppen så foretrækker jeg mænd, hvorfor kan jeg dog ikke sige. Da jeg havde fundet de som lå i nogenlunde geografisk afstand (max. 3 timer væk) fandt jeg bedømmelserne frem som der findes tonsvis af på nettet.
Nu sad jeg så tilbage med en kirurg som netop havde startet egen klinik efter at have arbejdet på Nygart privathospital.

Københavns Plastikkirurgi v/ Farooq Nasseri

Vel jeg fik bestilt en tid til forundersøgelse og på dagen tog jeg så hele vejen til København. Klinikken var nem at finde og værende i god tid betød at jeg sad i venteværelset ca. 15 min. før jeg skulle være der. Helt uden at lyve kan jeg sige at jeg mindst 1 gang i minuttet tænkte "nu går jeg altså" så meget forkert virkede det på mig men alligevel blev jeg siddende indtil Farooq kom ud efter mig.

Det hele gik ligetil og nemt. Han kiggede på mine bryster, jeg sagde at jeg ønskede noget der ikke var stort til resten af min krop og på ingen tid var de rigtige implanter fundet frem.

Derefter kunne jeg så tage turen hjem med en tid til operation i hånden og en rigtig god fornemmelse af kirurgen som jo ikke bare havde virket professionel men også utrolig venlig og jordnær.


Sidst Opdateret: 21-02-2021 11:12:48
Copyright © 2002 - 2021 Nathali Eg