Warning: include(../header_blog.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/natsunivers.dk/public_html/blog/index.php on line 1

Warning: include() [function.include]: Failed opening '../header_blog.php' for inclusion (include_path='.') in /var/www/natsunivers.dk/public_html/blog/index.php on line 1

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /var/www/natsunivers.dk/public_html/blog/index.php:1) in /var/www/natsunivers.dk/public_html/blog/index.php on line 8

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /var/www/natsunivers.dk/public_html/blog/index.php:1) in /var/www/natsunivers.dk/public_html/blog/index.php on line 8

Warning: strpos() [function.strpos]: needle is not a string or an integer in /var/www/natsunivers.dk/public_html/blog/index.php on line 42

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/natsunivers.dk/public_html/blog/index.php:1) in /var/www/natsunivers.dk/public_html/blog/scripts/sb_html.php on line 19
Pårørende til en misbruger
logo

by nat
Min eks har nu haft samvær med vores børn noget tid og da det absolut ikke er gået super fedt følte jeg mig efter feks. børnehaven fortalte om deres bekymring nødt til at bede Statsforvaltningen taget samværet op til overvejelse.
Første fejl var at vi blev indkaldt til fælles møde trods der i sagen jo står at han har været voldelig og at politiet endda har været inde over. Jeg kontaktede dem og fik så et brev om at min eks beholdte den pågældende dato og at jeg først skulle komme til møde 14 dage efterfølgende.
Dagen efter han skulle til møde fik jeg så brev i E-boks. Sagen var nu henlagt pga jeg angiveligt var udeblevet fra mødet.
WHAT THE FUCK ...
Telefon opkald til Statsforvaltningen gav ikke mere end at en kvinde gav mig ret i at sagsbehandleren havde fejlet og at hun ikke kunne se hvordan det kunne ske når der højt og tydeligt stod jeg havde en anden mødedag.
Hvor er jeg bare træt af det hele lige nu .....
Sunday, January 18, 2015, 11:50 AM

by nat
Indrømmet så er det en af de dage. Ungerne er hos deres far og for første gang på en hverdag. Det er så underligt og uvirkeligt ikke at skulle hente dem fra sfo og børnehave når jeg har fri. Havde han ikke været alkoholiker, ville jeg ligesom andre nok have nydt det at være børnefri lidt men jeg er ked og bekymrer mig velvidende han jo drikker selvom han har dem. Jeg er kommet langt siden han røg ud og selvom jeg har brugt de sidste år på at analysere mig selv og prøve at forstå hvorfor jeg har følt mig tiltrukket til den type mænd så frygter jeg stadig at begå de samme fejl om igen. Det sidste halve år har jeg måtte bekymre mig på mine børns vegne fordi de nu ser deres alkoholiske far igen men samtidig kan jeg se at jeg har udviklet mig meget på den samme tid. Jeg er stadig meget bange for ham og vil altid være det men jeg er holdt op med at gemme mig selvom jeg selvklart holder mig på lang afstand. Hvor mine forhold altid er startet hovedkults og uden betænkninger så har jeg endelig lært at skrue tempoet ned, mærke efter og tænke over om jeg er klar til åbne mig overfor en mand igen. Jeg sad for et par dage siden og snakkede med en anden pårørende der ligesom mig levede sammen med en voldelig misbruger i alt for mange år. Normalt skal jeg forklare og forklare men vi forstod selv hinandens halve sætninger. Vi forstod hinandens reaktionsmønstre og mistro til omverden og især mænd. Befriende er det at snakke med en der forstår hvorfor man af og til tvivler så stærkt på en selv at man pludselig føler man ikke er noget værd. Jeg er kommet utrolig langt men til tider hører jeg min eks der om og om igen fortæller mig at jeg er svag og ynkelig. Jeg har nu i snart fire mdr set en fyr og i forhold til mit normale tempo har jeg taget det i sneglefart og gør vi egentlig stadig. Det er rart at slappe af men jeg kan mærke jeg stadig tvivler på om jeg er god nok. Det er en farlig følelse og jeg håber virkelig jeg kan slippe den for er ikke fair hverken overfor mig eller de omkring mig at mit humør skifter bare pga min eks ødelagde mig så meget jeg stadig kan tænke der er noget galt med mig. Jeg savner mine børn så forfærdelig meget lige nu og håber virkelig ikke han drikker for meget mens han har dem, og ikke fylder dem med alt for mange løgne som han plejer.
Tuesday, October 14, 2014, 12:52 PM

by nat
Det er nu lidt tid siden jeg sidst har skrevet og egentlig ikke meget der har ændret sig og alligevel.
Børnene fortæller hver gang de kommer hjem at far sidder og drikker Tuborg men ellers hører jeg ikke rigtig noget om hvad der foregår der. Umiddelbart har han vist mistet sit kørekort igen igen og kan kun gisne om hvorvidt det er på grund af spiritus i så fald er det langt fra første gang.
Ankestyrelsen har skrevet og undskyldt den lange behandlingstid af min klage over han har fået samvær og endda uden overvågning. Selv ringede jeg dem op og fik her at vide at Statsforvaltningen ikke har videresendt de breve og billeder jeg har sendt imens sagen har kørt. Jeg har fået lov til selv at indsende direkte til Ankestyrelsen da de jo også stiller sig undrende over hvorfor det ikke automatisk er blevet videresendt til dem.
I går måtte jeg så igen aflevere mine børn til samvær på tog stationen. Han kom gående forbi hvor vi stod udenfor inden jeg skulle ind med dem og bemærkede straks at han gik sjovt. At han så valgte at åbne munden gjorden det kun værre for det lød slet ikke som den mand jeg en gang kendte. Stemmen var grødet som havde han allerede drukket op til flere genstande og han virkede beruset.
Det gør så ondt at skulle aflevere mine børn til en mand der kun ryger længere og længere ud ...
Saturday, September 6, 2014, 06:04 AM

by nat
Lørdag 12/7 var det Micki's fødselsdag men ifølge samværsaftalen skulle de hjem til deres far. Micki var dagen forinden kommet til skade med benet i børnehaven og havde forbinding på. På vej til Nykøbing F station for at aflevere spurgte Micki "hvorfor skal jeg hjem til far på min fødselsdag?". Havde jeg bare haft et ordentlig svar. Ingen far på stationen i stedet var deres farmor der. Hun ville ikke komme over til mig så jeg måtte gå derover og meddele at børnene ikke ville blive udleveret en anden gang når han ikke selv afhentede da jeg jo så ikke havde nogen garanti for at han ikke lå fordrukken et sted.

Søndag 13/7 skulle jeg have dem tilbage kl. 16 men han var ikke på stationen. kl. 16.15 ringede jeg til ham. han kom med en undskyldning om fejl i kalenderen, at han havde snakket med politiet og var på vej. Jeg fik først mine børn kl. 17 og Micki havde nu gaffa tape viklet om både forbinding og ben. Mens jeg forsigtigt prøvede at fjerne det, sagde June at hun forstod ikke hvorfor far havde gjort det, for var jo ikke sundt for Micki's ben. Klog pige. Justin var meget stille og trykket af det hele. Jeg havde bemærket han ikke selv havde kørt bilen og umiddelbart virkede påvirket. Justin og June sagde han havde drukket grønne dåser med ordet grøn og Justin udpegede senere Tuborg.

Jeg valgte at skrive til Statsforvaltningen og sendte billeder med også fra da Justin kom hjem overdækket med bræk. Jeg fik brev tilbage lørdag 19/7 med at de havde lagt det i sagen men ikke ville gøre yderligere.

WHAT !!! Sikken vi passer på vores børn i vores lovgivning :(

I dag fik jeg så at vide at han blev fyret tilbage i maj måned og at der går rygter om at han sælger pot fra sin bopæl i en meget lille landsby. Jeg fik desuden tilsendt et par billeder hvor det er tydeligt at han er påvirket af et eller andet.

Mænd som ham burde ikke have lov til at se sine børn ...
Monday, July 21, 2014, 12:23 PMSidst Opdateret: 21-02-2021 11:12:48
Copyright © 2002 - 2021 Nathali Eg