Del på Facebook

Utroskab

Nogle af de bedste minder jeg har fra da jeg var barn er minderne om naboen der havde guldbryllup og seende et ældre ægtepar gå tur hånd i hånd. De dårlige minder er ting som mine forældre der skændes og se min mor forlade hjemmet uden os børn.

Jeg hader romantiske film men indrømmet så inderst inde er jeg ikke bedre end andre. Jeg ønsker hele pakken hvor jeg som gammel kan tage min mands hånd og gå en tur langs søen. Virkeligheden er dog typisk en anden.

Vi lever i en anden tid nu. En tid hvor nøgenhed og løsagtighed ikke er undtagelsen på tv men nærmere reglen og hellere end gerne i børne sendetid. Datingside efter datingside lover diskretion og mulighed for utroskab. Nogle sider er ligefrem kun for folk der ønsker at være utro.

For nylig kunne man læse i avisen at 43% af alle ægteskaber ender i skilsmisse og at utroskab var den helt store forskel. I dag er normal moral og næstekærlighed nemlig mere et eventyr end det vi lever efter. Vi behandler generelt hinanden dårligt. Ønsker vi seriøst at den vi elsker træder på vores kærlighed og boller uden om? Åbenbart siden så mange behandler deres partner så respektløst.

Hvad blev det af at behandle andre som vi selv ønsker blive behandlet? Jeg nægter at tro at alle de der er utro virkelig ikke ville tage det tungt hvis det skete for dem selv. Værre er jo så de sider der bugner af folk der leder efter en at være utro med.

Et ægteskab, et forhold og sågar et venskab er ikke ting man burde tage let på. Tværtimod så er det ting som vi skal anstrenge os til at få til at fungere ligesom vores forfædre gjorde det. Kun at have været sammen med en enkelt eller få er ingen skam. Det burde være det vi alle ønskede.

Jeg ved det. Lige nu lyder jeg som en af de der skinhellige forfærdelige typer og det er jeg vel også men ting er ikke altid som det ser ud.

Jeg HADER utro mennesker og den mangel på moral hele samfundet efterhånden lider af men jeg er ikke bedre end andre.

Jeg har været utro to gange. Ikke pga lyst eller noget men pga mangel på moral. Hvis det da kan kaldes en grund. Under alle omstændigheder er det ikke en gyldig undskyldning.

Første gang bad min daværende kæreste mig om at strippe for hans ven. Jeg valgte at takke ham ved at gøre lidt mere end det da først han faldt i søvn. SVINERI og absolut ikke noget nogen som helst burde gøre.

Anden gang var en anden som kendte historie et og som vidste den fyr havde mistet mig på det. Han bad mig have en trekant med en anden mand. Jeg skulle endda selv finde fyren ... på en af de sider for folk der ønsker at være utro. Trekant blev der intet af men da jeg var færdig med at græde takkede jeg på min egen måde.

Jeg gjorde noget forfærdeligt overfor folk der ligesom alle utro mennesker gør ved deres partner, behandlede mig som var jeg intet værd.

Er ham/hende der hjemme noget værd og hvis du virkelig elsker dem så behold bukserne på og for guds skyld giv dem grund til at beholde deres på.

Tro mig det er ikke det værd og ligegyldig hvad man giver som begrundelse til at gøre det så er undskyldningen bare aldrig god nok. Utilfreds? Så gå. Forlad din partner. Vis dog den smule respekt før du smider dig i armene på en anden.


Sidst Opdateret: 10-04-2019 19:19:26
Copyright © 2002 - 2019 Nathali Eg