Del på Facebook

Charles Starkweather

UNDER INDSKRIVNING KOMMER SNART UNDER INDSKRIVNING ...

Charles Raymond Starkweather (24-11-1938 - 25-06-1959) dræbte i alt 11 mennesker og blev fanget da han var 20 år. Mordene blev begået før og under flugt i Nebraska og Wyoming sammen med hans teenage kæreste Caril Ann Fugate. Parret blev fanget 29-01-1959 Starkweather blev henrettet 7 måneder senere mens Fugate blev idømt livsvarigt fængsel men prøveløsladt efter 17 år.

Starkweather var nummer tre i en børneflok af 7 men selvom børnetallet var højt levede de dog ikke i slum. De tilhørte arbejdsklassen. Starkweather havde en mindre misdannelse på benene fra fødslen af og selv i en høj alder problemer med tale hvilket gjorde at han ofte måtte se sig værende offer for de andres drillerier. Han var desuden ikke særlig lærenem og derfor bag ud i skolen. Det viste sig senere at han fkatisk havde en sygdom der påvirkede synet i en sådan grad at han havde svært ved at se mange ting.

Starkweather begyndte dog da han blev ældre at give igen. Han fandt ud af at han var stærkere og gav igen mod de som havde mobbet ham. Dette var i længden ikke nok og han gik videre til at køre på alle som han følte trængte til at blive taget ned igen. Dette kunne være feks fordi han bildte sig ind at en person mente de var bedre end ham. Han så endvidere op til rebellen James Dean så prøvede på sin egen måde at blive ligesom ham.

I 1956 mødte Starkweather den 13-årige Caril Ann Fugate og de startede et forhold til hinanden selvom Starkweather på det tidspunkt var 18 år.


Sidst Opdateret: 10-04-2019 19:19:26
Copyright © 2002 - 2019 Nathali Eg