Del på Facebook

Min Hverdag september 2011

Sådan gik september ...

Snart 4/9 Hjem til ungernes farmor & farfar på Vest Sjælland.
7/9 Håber på en aften svømmetur i Maribo.
9/9 Endnu en tur til København denne gang med Madsens busser.
Der ud over satser jeg på at det at Micki starter i dagpleje vil give lidt ro til at jeg kan renovere lidt i huset uden at han stjæler mit værktøj.

02/09 AV! Ok mærkede egentlig ikke noget igår efter at have været ude at svømme i onsdags men i dag. FUCK! Mine lægge skriger på hjælp hvilket bare er så sjovt når man skal cykle tvillingerne i børnehave ... og hjem. Må dog indrømme at det nok også var lidt naivt at jeg kunne svømme i 1 time og 40 minutter uden pauser efter at have holdt mig fra svømning i 15 år. :-) forhåbentlig bedre efter næste onsdags tur.

01/09 Kender I det hvor nogle altid lige i aller sidste øjeblik siger "vi kommer imorgen"? Det gør jeg og derfor startede min dag med at gøre ALT det jeg ikke havde gjort tidligere på ugen fordi jeg havde siddet med opgaver. Det hele passede dog sådan sammen at jeg lige nøjagtigt så dem ud af vinduet da jeg skulle til at tage kagen ud af ovnen. OUCH! Det skal så tilføjes at her var tale om en kammerat og dennes søn som skulle have en playdate med min den mindste Micki. Da først dagen var forbi var alle unger dødtrætte :-)Sidst Opdateret: 11-02-2018 10:38:39
Copyright © 2002 - 2018 Nathali Eg