Del på Facebook

Misbrug

Jeg ville ønske jeg kunne sige at jeg absolut intet kendskab har til misbrugerens adfærd men desværre så er min hverdag præget af at have elsket en misbruger i flere år. Sammen har vi tre fantastiske børn som indtil videre stadig er så små at de ikke forstår at deres far er syg.

Jeg har grædt så forfærdelig mange gange og ligget søvnløs af både frygt og bekymring.

Jeg er pårørende til en misbruger og det gør mit liv utrolig indviklet. Jeg er nået dertil hvor jeg nærmest har fået nok, og er træt af hele det tabu der gør at man dårligt tør fortælle hvad man er blevet og stadig bliver udsat for.

I skrivende stund (08-06-2013) har mine børn ikke set deres far i ca. 7 ½ mdr og der er så mange ting der stadig mangler at blive afsluttet med det problem at mor her sover dårligt og lidt for tit må knibe en tåre når der bliver ro om aftenen.

Jeg har utallige grunde til at hade ham men sandheden er at han er far til mine børn og at det måske er grund nok til at jeg altid vil holde af ham som den han en gang var.

Han var afvænnet alkoholiker og stofmisbruger da jeg mødte ham. Han drikker nu hvilket han indrømmer men mener han er helbredt for det kan alkoholikere pludselig blive efter hans hoved. Jeg frygter han også tager stoffer men ved det ikke med sikkerhed.

For at ridse op hvad der faktisk ikke er unormal opførsel for en misbruger når forholdet slutter, kommer her en liste af ting min eks udsætter mine børn og jeg for. Ting som mine børn måske ikke er klar over nu men vil blive det med tiden. Listen inkluderer desuden status pt.

 • Trusler om at tæske mig ihjel og køre mig ned med bussen. Det skal siges han har brugt mig som boksebold inden han røg ud og at han arbejder som buschauffør.
 • Stjålet ting fra ejendommen efter vores brud. Jeg har måtte sætte hængelås på min garage. Desuden har han beholdt de penge der blev udbetalt til hans konto da jeg valgte at flytte mine forsikringer så de kunne stå i mit navn når nu det var mig der betalte.
 • Kimet mig ned i 6 timer om dagen inden jeg fik kæreste og de 6 timer han vidste børnene var ude af huset. Han brugte både sin egen men også bus selskabets telefon(er).
 • Udspioneret mig og kørt forbi mit hus alt alt for mange gange og nogle gange endda ringet for feks at høre om en fyr han havde set i en nærliggende rundkørsel mon var på vej hjem til mig osv osv
 • Pludselig stået i mit hus (afleverede aldrig nøglen) for at tvinge mig op i et hjørne og true mig. Råbe hjalp intet selvom jeg har naboer :-(
 • Ringet når jeg var på veninde besøg for at beskylde mig for at være lesbisk.
 • Han anmeldte mig som sammenlevende fordi jeg fik kæreste og han så mente det kunne være "sjovt" hvis jeg mistede mit enlige tilskud alt i mens han ikke selv gad betale hans børnebidrag.
 • Fandt en ridse hele vejen rundt i min kærestes bil ... som vi selvfølgelig ikke kan bevise var ham men ...
 • Han brugte mit telefon nr da han forpagtede en sø med det problem hans kreditorer ringede til mig.
 • Haft få dage hvor han har kunnet undskylde, bede mig gå fra min kæreste og så igen dagen efter true mig.
 • Truet med at ville fylde min ældste datters far med løgne om hende.
 • Han har råbt og skreget foran børnene. Hamret og sparket på min dør og truet mig selvom de har hørt på. Desuden har han udspurgt dem om mig og fyldt dem med løgne og prøvet at få dem til at hade mig. Han har sågar prøvet at få dem til at sige til min kæreste at jeg havde en kæreste mere.
 • Politiet har måtte give ham en advarsel. Jeg har skiftet låse og jeg har sat video overvågning op i mit hus.
 • Jeg har måtte blokere hans familie på min mobiltelefon og har opsagt min fastnet efter hans mor begyndte at ringe gang efter gang pga de mener han holder op med at drikke hvis han ser børnene ergo i deres øjne er jeg en sæk. De ved han slog mig og har måtte hjælpe ham med børnene fordi han ikke gav dem feks morgenmad inden han afleverede dem efter de få timers samvær han havde tid til den gang han så dem.
 • Tvangsauktion: Min eks skulle betale 230.000 kr af vores gæld hvor jeg tog over 800.000 kr af gælden. Han betaler ikke sin del og nu har de taget udlæg i mit hus pga hans navn stadig står på men som han ikke betaler til.
 • Sammen med sin mor har de indberettet mig for omsorgssvigt og selvom der er intet i det (alle statuser på dem siger de er i god udvikling) så har det indtil videre varet ½ år + mine børn skal igennem samtaler de kunne være foruden.
 • Forældremyndighed. Jeg prøver at få den fuldt ud hvilket betyder at han med drukstemme i tirsdags fortalte diverse løgne om mig i retten. Løgnene er slemme nok men se og høre ham fortælle hvor meget han drikker m.m gør ondt.
 • Samvær: Statsforvaltningen har stadig ikke ønsket at give ham samvær men har derimod bedt om samtykke til at få foretaget en psykologisk vurdering af ham. Med andre ord de ønsker en forældreevne test først. De beskrev ham som lugtende af alkohol sidst han var der.
 • Jeg har fået lavet røntgen af min nakke hvilket viser en permanent skade på mine nakkehvivler. Sådan skade kan komme af feks biluheld eller slag mod hovedet. Jeg har aldrig været i et biluheld ...
 • Han har ikke skiftet email (han brugte min) til sin eboks med det problem jeg nu ved at han har ansøgt om enten nedsættelse eller bortfald af børnebidrag. Dvs han stadig ikke ønsker at bidrage ordentlig til sine børn :-(

Bemærk dette er kun fra efter vores forhold sluttede. Livet var absolut heller ikke nemt mens vi var sammen men det kan I læse om på nogle af de andre sider.

NYT:
 • 11/6 Retten har dømt til min fordel og jeg har fået den fulde forældremyndighed. Min alholiske eks har nu 8 uger til at anke i.


Sidst Opdateret: 21-02-2021 11:12:48
Copyright © 2002 - 2021 Nathali Eg