Del på Facebook

Mænd & deres urinering

Vi ser det allerede som børn. Mænd der hiver sjoveren ud hvor end han er for lige at lade vandet, og det selvom der måske er et toilet lige rundt om hjørnet. Hygienje er der intet af og samvittighed over at lille Anne-Marie kunne komme til at se en fremmed mand med sin sjover i hånden er intet eksisterende. Urinering er jo en naturlig sag så skide værd med at mænd nok ville rynke på panden hvis jeg satte mig over tværs og pissede i græsset hvor de bagefter skulle spille bold.

Jeg tager toget hver dag hjem fra arbejde og for at gøre det skal jeg lige igennem tunnelen for at komme over på modsatte side af perronen. Føj siger jeg bare. For ligesom i andre byer ser mænd sådan et sted som værende et stort herre toilet. Der stinker af urin og så kraftigt at jeg allerede¨ nu gruer for sommeren hvor varmen virkelig kan gøre "vidundere" for urin. Allerede nu må man nærmest holde vejret for ikke at besvimme før man når igennem.

Som kvinde er jeg derfor nødt til at sige "Så STOP dog og find et toilet svin". Værste er at de selvsamme mænd senere på dagen vil forvente at deres kone/kæreste giver et blowjob eller tænder dem ved at sutte deres finger ... Som de ikke lige vaskede efter de pissede hvor vi andre færdes i det fri.

Uden at have lavet en af de der dumme undersøgelser man hører i radioen kan jeg fortælle alle jer mænd at kvinder ikke finder offentlig urinering ophidsende. Tværtimod så har de fleste det som jeg. I bliver valgt fra af den årsag. Tanken om sex og samliv med en mand der lader vandet hvor som helst er alt andet end en kvindes drøm. Så tænk over det før I lader vandet bare for at den næste forbipasserende får fyldt deres næseborer med din ækel stank af urin.


Sidst Opdateret: 10-04-2019 19:19:26
Copyright © 2002 - 2019 Nathali Eg