Del på Facebook

Lollands Bank knuser gerne enlige mødre

Det er aldrig nemt at gå fra hinanden. Ting skal opdeles og det gælder også gæld. Her er det en god ide at få lavet en underskrevet aftale skal det siges for ellers kan det hurtigt ende skidt.

Min eks og jeg gik fra hinanden ved årsskiftet. Vi aftalte at jeg tog lige over 800.000 i gæld (huslånet) men han kun fik lige under 250.000 hvilket var den gæld han tog med sig ind i forholdet. Dvs mens jeg pludselig skyldte tæt på 1 million af at have været sammen med ham ville han komme ud af det uden skrammer. Han fik desuden alt af værdi. Både, joller, bil m.m.

Hans gæld var opdelt i 2 lån og mit navn stod jo stadig på da aftalen var os imellem. Det ene lån havde jeg betalt ekstra ind på før vi gik fra hinanden. Aftalen var at de skulle blive stående. En garanti for mig. Pludselig var de hævet uden mit samtykke og min eks ejede nu en motorcykel.

Jeg brokkede mig til banken som kun havde den undskyldning at de var hævet ved kassen og personen nok ikke havde set at mit navn også stod på og at vi havde særskilte adresser. HMM!!! De krævede derefter penge tilbage fra min eks. Dvs to brud på egne regler. Man må ikke hæve penge fra sit lån og de kan ikke kræve tilbage hvis de først har udbetalt.

Herefter fik jeg så tilbudt at jeg blev slettet fra hans lån hvis Totalkredit godkendte mig til at stå alene på huslånet ergo at min eks blev slettet derfra. Om og om igen måtte jeg skynde på min rådgiver alt imens min eks truede mig med at lade mig hænge på hans gæld.

4 mdr efter fik hun taget sig sammen og jeg blev godkendt af Totalkredit. Skulle netop til at få udarbejdet nyt skøde da hun pludselig siger at det ikke længere kan lade sig gøre fordi min eks har været forbi banken og truet med ikke at ville betale de lån han står på alene (tegnet efter vi gik fra hinanden) hvis de sletter mig fra hans gæld.

Jeg har klaget til øverste i banken men de frygter at miste penge på ham og går udfra at mig og mine 4 børn betaler hvis han pludselig ikke gør. De er ligeglad med de løfter de selv har givet og det selvom de ved jeg kan risikere tvangsauktion hvis min eks lader mig hænge på hans gæld.

Lollands bank har ingen samvittighed og her har jeg været kunde hos dem siden barns ben mens min eks først blev kunde hos dem da han mødte mig i 2005

Så pas på hvis I går fra hinanden og især hvis du er enlig mor og kunde i Lollands bank :-(


Sidst Opdateret: 10-04-2019 19:19:26
Copyright © 2002 - 2019 Nathali Eg