Del på Facebook

DBA - Anmeld Annonce

Personligt går jeg fuldstændig ind for at man på sider som DBA har en funktion hvor man kan anmelder annoncer der ikke følger reglerne, er stødende eller lignende.

Desværre virker sådan en funktion ikke lige godt alle steder. Jeg mente selv at jeg gjorde en god ting ved at benytte funktionen på DBA men ...

Jeg fandt en annonce hvor en sælger prøvede at sælge 9 hundehvalpe uden den lovpligtige chipping, vaccination og dyrelægecheck. Da han blev gjort opmærksom på at han brød loven slettede han alle indlæg fra brugere der omtalte dette.

Jeg valgte selvklart at melde annoncen til DBA. Der gik 1 ½ dag før de reagerede og tog den ned men kun 1 time senere havde han sat en ny op.

Endnu en gang meldte jeg annoncen og ventede. Denne gang tog det cirka en dag men igen satte han den bare op igen.

Ny anmeldelse og denne gang gik der kun 1 time før annoncen var væk men ...

En ny annonce = en ny anmeldelse = vente næsten 1 dag igen = annonce fjernet = MEN !!!

Han satte bare en ny op, lavede en ekstra bruger og satt også annoncen op der så der nu var to annoncer med de samme hvalpe.

Det værste var dog at han nu havde nået at sælge 4 hvalpe uden chipping :-(

Hvad gør man så ???

Jeg indså at så længe DBA ikke blokere IP adresser på de som udnytter systemet og med vilje sælger ulovligt så kan vi andre ikke gøre noget som helst for det var indlysende at "anmeld annonce" ikke viker.


Sidst Opdateret: 11-02-2018 10:38:39
Copyright © 2002 - 2018 Nathali Eg