Del på Facebook

Daniel Camargo Barbosa

"Fordi de græd" svarede han da han blev spurgt om hvorfor han valgte børn. Han tændte på dem fordi de var jomfruer og på grund af måden hvorpå de græd.

Han var oprindelig fra Columbia hvor han var blevet fængslet for at brutalt voldtage og myrde en 9 årig pige.

I 1986 flygtede han dog fra fængslet og videre til Equador, hvor der på blot 14 måneder efter hans tilflytten forsvandt 55 piger i byen Guayaquil alene.

Ikke alle lig blev fundet men ved nogle de som man fandt, fandt man også indpakningen fra et stykke slik og man mente derfor at dette måtte være hvad han lokkede pigerne med.

I Juni 1988 fandt man liget af den 12 årig Gloria Andino ved en sump. Også ved hendes lig fandt man et stykke slik indpakning, men denne gang havde fandt man også et delvis fingeraftryk på det. Undersøgelser viste at fingeraftrykket tilhørte Daniel Barbosa.

Daniel selv fandt man desuden omflakkende ikke langt fra hvor liget lå og i hans lomme fandt man et billede af en af de andre døde piger.

Han tilstod voldtægt og mord af i alt 71 piger og i september 1989 blev han idømt 16 års fængsel hvilket var maximum straf i Equador.


Sidst Opdateret: 10-04-2019 19:19:26
Copyright © 2002 - 2019 Nathali Eg