Del på Facebook

Brystforstørrende - Værd at Vide Efter

Dette er en lille liste af ting/spørgsmål som man kan finde på at tænke over efter operationen er overstået. Listen vil blive opdateret efterhånden som mine egne bryster bliver ældre og måske giver anledning til spørgsmål :-)

Følelsesløshed En stor del af de kvinder som får nye bryster vil være helt følelsesløse i dele af et eller begge bryster i starten men det forbedres efterhånden det første års tid. Faktisk er det meget få kvinder som mister følelsen helt så intet at bekymrer sig om før "tøserne" fylder år.
Kløe Nu mere kløe nu mere/hurtigere heler det men det er til at blive vanvittig af :-)
Blåt Mærke I løbet af de to første døgn kan nogle få et stort blåt mærke som dækker siden og evt. bunden af brystet. Normalt vil det selv forsvinde i løbet af en måneds tid uden nogle mén men ved tvivls tilfælde er det her godt at få kirurgen til at kigge på det når stingene alligevel skal fjernes.
Varmt Bryst Selvom varme kan være et tegn på infektion så er det typisk et tegn på at brystet arbejder dvs. reperarer sig selv. Forskellen mærkes ved at varmen er hele eller begge bryster mens der ved infektion kun mærkes varme omkring såret samt brystet er mere rødligt og man har feber.
Vægtøgning Nogle få vil opleve at de tager lidt på efter operationen men dette tabes igen senere når man bliver mere aktiv.


Sidst Opdateret: 21-02-2021 11:12:48
Copyright © 2002 - 2021 Nathali Eg