Del på Facebook

Brystforstørrende - Operation

Den 19. april 2011 oprandt dagen hvor jeg skulle have min brystforstørrende operation. Tiden lå efter middag så selvom jeg skulle sidde i et tog 2 ½ time først så havde jeg masser af tid da jeg stod op. Måske lidt for meget tid. Følelserne var rodet sammen og tudede ligefrem et par gange før jeg drog mod:

Københavns Plastikkirurgi v/ Farooq Nasseri

Vel ankommet satte jeg mig i venteværelset indtil en sygeplejerske satte sig hos mig. Stille og roligt fortalte hun om hvad der nu ville ske og gav mig nogle piller der skulle tages før operationen. Nogle af disse pga kvalme som var en meget alm. bivirkning fortalte hun.

Lidt senere blev jeg ført ned på opvågning stuen hvor en utrolig blød morgenkåbe lå klar. Alt tøj pånær trusser blev lagt på en stol og istedet iførte jeg mig kåben, lagde mig i sengen og ventede.

Kort efter kom kirurgen Farooq ind efter mig så han kunne lave optegninger inden operation og få taget mine før billeder. Lidt akavet sådan at blive tegnet på men en følelse der helt sikkert havde været meget værre havde Farooq ikke været så afslappende at være i nærheden af.

Tilbage på stuen ventede jeg ikke længe før narkoselægen kom og førte mig videre til operationsstuen. Et par dårlige jokes senere mere for min egen skyld end nogen anden og så sov jeg. ZzZz

En halv time senere blev jeg ført tilbage på stuen og lagt i sengen. Jeg lukkede mine øjne og småsov lidt før jeg vågnede. Kirurgen Farooq kom kort efter og åbnede min støtte BH så han kunne se hvordan det så ud. Jeg kiggede ned og min første tanke var SHIT. Om han kunne se det på mig ved jeg ikke men han smilte og beroligede mig med at de var blevet rigtig flotte.

Et toiletbesøg senere fik jeg lidt drikkelse og mad bragt ind og ringede så hjem som jeg havde lovet manden inden jeg tog afsted. Jeg var blevet opereret sent på dagen så klokken var allerede ved at være mange men det gjorde intet eftersom jeg havde det PERFEKT.

Ingen Smerter, Ingen Kvalme, Ingen Svimmelhed, Ingen Træthed

Hvad gør det så at brysterne er hævet og det ene mere det andet? Absolut intet. Jeg følte mig som en million. Derfor var det også rigtig lækkert at kunne ringe så kort tid efter min ven som skulle hente mig. Nu skal det siges at ting altid går galt for mig. Min bil er brudt sammen lyder det fra ham. WHAT! Først troede jeg det var en joke men nej hans bil var virkelig brudt sammen og sad nu i toget på vej hen for at låne en fra en bekendt.

På det her tidspunkt nærmede klokken sig 17.00 og jeg havde allerede meddelt dem at jeg blev hentet inden længe. Problemet var jo netop at selvom jeg hadede det så skulle jeg afhentes i tilfælde af f.eks. pludselig svimmelhed. Nu stod jeg så der uden mulighed for at blive afhentet de næste timer og en rastløshed efter at komme UD.

Her overraskede klinikken fuldstændig med deres omsorg og forståelse. Eftersom de ikke ville lade mig være alene valgte kirurgen og en af de andre at tage mig med på Café.

Vi gik derover hvilket betød at jeg fik frisk luft, ahhh. På caféen fik vi noget at spise mens jeg ventede på at min ven skulle ringe. Kl. 19.00 ringede han endelig og jeg måtte fortælle ham at jeg nu var et helt andet sted :-) Lidt senere hentede han mig og turen gik hjem. Vel hjemme kunne jeg godt mærke at jeg nok ikke forblev helt smertefri og lagde mig derfor ned på sofaen. Mere om de efterfølgende dage kan læses under de forskellige uge ark.

Ang billeder Jeg ved godt at mange viser deres nye bryster frem efter operation. Jeg derimod er typen som ser lidt på det som ekstremt frækt og dyrt lingeri. Jeg har betalt det og har bestemt at kun min mand skal nyde synet :-) Desuden var jeg blufærdig allerede før jeg mistede selvtilliden :-)
Dog kan jeg allerede nu sige at de er så flotte at de ville kunne få stjerne rollen i en hver bryst pornofilm, hvis de altså fandtes:-)


Sidst Opdateret: 21-02-2021 11:12:48
Copyright © 2002 - 2021 Nathali Eg