Del på Facebook

Brystforstørrende - Uge 2 Efter

Som de forrige sider under Sundhed har fortalt så fik jeg en brystforstørrende operation d. 19. april 2011 hos:

Københavns Plastikkirurgi v/ Farooq Nasseri

På trods af det forfærdelige grimme blå mærke som jeg havde fået prøvede jeg ihærdigt at holde humøret oppe men når det er første gang man går igennem en sådan operation kommer der automatisk små ting som hvor man tænker "Hvad er nu det"?, og når det sker daler humøret bare en smule :-)

På 9. dagen skete noget som af og til nu lige over 3 uger efter stadig kan hænde. Hver evig eneste gang jeg drak et eller andet var det som løb det ned i mit venstre bryst. Drak jeg kaffe løb en varm væskefølelse ned i brystet og ved kolde drikke var følelsen kold.

Det var også omkring dette tidspunkt at jeg måtte lægge støtte BH'en. Jeg havde i et par dage ikke kunne lukke den øverste velkro pga mit venstre bryst var hævet vildt op og nu var det så slemt at selvom BH'en i de andre lukninger var løsnet så meget som muligt så kunne jeg dårligt trække vejret.

Min mand var sød og strøg ned i Sportsmaster efter en sports BH til mig og selvfølgelig i den rigtige størrelse som var blevet målt lige inden han kørte. 500 kr og jeg skreg og jeg mener virkelig SKREG da der stadig var 3 cm til at den kunne lukkes.

Jeg gik derfor på nettet mens han strøg tilbage med den og det varede ikke længe før jeg fandt ud af hvilken jungle det er at finde en sports BH som rent faktisk er noget værd. Endelig fandt jeg en fra Pure Lime som kunne fåes i min lille by og manden blev derfor sendt af sted igen så snart han trådte ind af døren.

Jeg kneb øjnene hårdt sammen da min mand skulle i gang med at lukke den nye BH. Takket være den forrige frygtede jeg smerter der kan sammenlignes med veer men nej. Følelsen var ubehagelig men BH'en lukkede og jeg kunne endda trække vejret :-) 450 kr så stadig pebret dog både billigere og så passede den rent faktisk. Samme dag bestilte jeg så en sports BH over nettet fra England, 77 kr med porto som er mindst lige så god som den til 450 kr.

Det hele virkede til at tage evigheder men da jeg på 12. dagen endelig kunne sætte mig selv op igen, var jeg overbevist om at nu ville det gå hurtigt. Den mindste af ungerne røg i klapvognen, den mindste af pigerne tog jeg i hånden og så de to ældste hånd i hånd. En dejlig tur på 4,6 km efter havde jeg det stadig fedt nok til at glemme alt om smerter.

Dagen efter kunne jeg godt mærke at det spændte lidt men i forhold til tidligere var det langt bedre. Eftersom klinikken lå langt fra hvor jeg bor havde jeg fået lov til at få fjernet stng hos egen læge. Sygeplersken der starter med at sige at sådan en syning har hun aldrig set før. SHIT! Lægen kommer ind, genkender den slags syning og går i gang med det højre bryst. Efter en møven fortæller han så stingets ende forsvandt ind i brystet. WHAT!

Jeg aftaler med lægen at han stopper der og drøner så ud i bilen til manden som tror jeg joker indtil jeg tager telefonen og ringer til klinikken. Søde som de hele tiden har været får jeg en tid allerede dagen efter.

Så på 14. dagen tager jeg den mindste af pigerne, sætter os i toget og tager den lange tur mod København. På klinikken starter sygeplejersken med at føle efter det sting der forsvandt men det viser sig at være for langt inde til at hun kan nå det. Fuck tænker jeg med hun smiler og beroligere mig med at det selv vil finde ud i løbet af en måneds tid og at jeg der bare selv kan hive det resten af vejen med en pincet.

Efter at hun fik fjernet stingene fra det venstre bryst, tog jeg min lille datter med på hendes første shoppetur i storbyen :-)


Sidst Opdateret: 21-02-2021 11:12:48
Copyright © 2002 - 2021 Nathali Eg