Del på Facebook

Brystforstørrende - Den 1. Uge Efter

Som de forrige sider under Sundhed har fortalt så fik jeg en brystforstørrende operation d. 19. april 2011 hos:

Københavns Plastikkirurgi v/ Farooq Nasseri

Operationsdagen gik jo fantastik for mig og naivt troede jeg at det satte dagsorden for hvordan det videre forløb ville gå især fordi de jo selv på klinikken sagde at de aldrig før havde set en være så frisk efter en operation.

Da jeg vågnede dagen (ekstremt tidligt om morgenen) efter så det dog noget anderledes ud. Smerterne havde taget til og jeg havde pludselig små svært ved at sætte mig op. Jeg åd nogle piller og håbede det ikke ville blive værre. Det gjorde det!

Smerten tog til og mit venstre bryst som var mere hævet end det andet begyndte at hæve endnu mere. Jeg åbnede støtte BH'en for at lufte dem og få vejret da jeg opdagede at jeg pludselig var fuldstændig blå i siden og under det venstre bryst. OUCH!

TYPISK! Det er bare så typisk tænkte jeg. Altid et eller andet der ikke går efter planen. Vel jeg møvede mig ud til spejlet så jeg bedre kunne se og hvor det ærgede mig. På trods af hævelsen så så brysterne bare så utrolig flotte ud at jeg havde lyst til at skrige over det blå mærke som absolut skulle ødelægge udseendet og min mobilitet.


10. dagen
Mærket var helt lilla i starten og gjorde at jeg slet ikke kunne se det positive i at have fået lavet bryster. Tværtimod brugte jeg et par aftner på at tude for ligegyldig hvor meget jeg stirrede syntes jeg ikke at mærket blev pænere. På 8. dagen begyndte jeg derfor at tage billeder dagligt så jeg kunne se fremgangen som rent faktisk var der :-)

Hele den første uge bestod af stærke smerter, kunne ikke selv sætte sig op og dårligt bruge den venstre arm og slet ikke løfte den.


Sidst Opdateret: 21-02-2021 11:12:48
Copyright © 2002 - 2021 Nathali Eg