Warning: include(../header_blog.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/natsunivers.dk/public_html/blog/index.php on line 1

Warning: include(../header_blog.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/natsunivers.dk/public_html/blog/index.php on line 1

Warning: include() [function.include]: Failed opening '../header_blog.php' for inclusion (include_path='.') in /var/www/natsunivers.dk/public_html/blog/index.php on line 1

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /var/www/natsunivers.dk/public_html/blog/index.php:1) in /var/www/natsunivers.dk/public_html/blog/index.php on line 8

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /var/www/natsunivers.dk/public_html/blog/index.php:1) in /var/www/natsunivers.dk/public_html/blog/index.php on line 8

Warning: strpos() [function.strpos]: needle is not a string or an integer in /var/www/natsunivers.dk/public_html/blog/index.php on line 42

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/natsunivers.dk/public_html/blog/index.php:1) in /var/www/natsunivers.dk/public_html/blog/scripts/sb_html.php on line 19
Pårørende til en misbruger
logo

by nat
Min eks har nu haft samvær med vores børn noget tid og da det absolut ikke er gået super fedt følte jeg mig efter feks. børnehaven fortalte om deres bekymring nødt til at bede Statsforvaltningen taget samværet op til overvejelse.
Første fejl var at vi blev indkaldt til fælles møde trods der i sagen jo står at han har været voldelig og at politiet endda har været inde over. Jeg kontaktede dem og fik så et brev om at min eks beholdte den pågældende dato og at jeg først skulle komme til møde 14 dage efterfølgende.
Dagen efter han skulle til møde fik jeg så brev i E-boks. Sagen var nu henlagt pga jeg angiveligt var udeblevet fra mødet.
WHAT THE FUCK ...
Telefon opkald til Statsforvaltningen gav ikke mere end at en kvinde gav mig ret i at sagsbehandleren havde fejlet og at hun ikke kunne se hvordan det kunne ske når der højt og tydeligt stod jeg havde en anden mødedag.
Hvor er jeg bare træt af det hele lige nu .....
Sunday, January 18, 2015, 11:50 AM

by nat
Indrømmet så er det en af de dage. Ungerne er hos deres far og for første gang på en hverdag. Det er så underligt og uvirkeligt ikke at skulle hente dem fra sfo og børnehave når jeg har fri. Havde han ikke været alkoholiker, ville jeg ligesom andre nok have nydt det at være børnefri lidt men jeg er ked og bekymrer mig velvidende han jo drikker selvom han har dem. Jeg er kommet langt siden han røg ud og selvom jeg har brugt de sidste år på at analysere mig selv og prøve at forstå hvorfor jeg har følt mig tiltrukket til den type mænd så frygter jeg stadig at begå de samme fejl om igen. Det sidste halve år har jeg måtte bekymre mig på mine børns vegne fordi de nu ser deres alkoholiske far igen men samtidig kan jeg se at jeg har udviklet mig meget på den samme tid. Jeg er stadig meget bange for ham og vil altid være det men jeg er holdt op med at gemme mig selvom jeg selvklart holder mig på lang afstand. Hvor mine forhold altid er startet hovedkults og uden betænkninger så har jeg endelig lært at skrue tempoet ned, mærke efter og tænke over om jeg er klar til åbne mig overfor en mand igen. Jeg sad for et par dage siden og snakkede med en anden pårørende der ligesom mig levede sammen med en voldelig misbruger i alt for mange år. Normalt skal jeg forklare og forklare men vi forstod selv hinandens halve sætninger. Vi forstod hinandens reaktionsmønstre og mistro til omverden og især mænd. Befriende er det at snakke med en der forstår hvorfor man af og til tvivler så stærkt på en selv at man pludselig føler man ikke er noget værd. Jeg er kommet utrolig langt men til tider hører jeg min eks der om og om igen fortæller mig at jeg er svag og ynkelig. Jeg har nu i snart fire mdr set en fyr og i forhold til mit normale tempo har jeg taget det i sneglefart og gør vi egentlig stadig. Det er rart at slappe af men jeg kan mærke jeg stadig tvivler på om jeg er god nok. Det er en farlig følelse og jeg håber virkelig jeg kan slippe den for er ikke fair hverken overfor mig eller de omkring mig at mit humør skifter bare pga min eks ødelagde mig så meget jeg stadig kan tænke der er noget galt med mig. Jeg savner mine børn så forfærdelig meget lige nu og håber virkelig ikke han drikker for meget mens han har dem, og ikke fylder dem med alt for mange løgne som han plejer.
Tuesday, October 14, 2014, 12:52 PM

by nat
Det er nu lidt tid siden jeg sidst har skrevet og egentlig ikke meget der har ændret sig og alligevel.
Børnene fortæller hver gang de kommer hjem at far sidder og drikker Tuborg men ellers hører jeg ikke rigtig noget om hvad der foregår der. Umiddelbart har han vist mistet sit kørekort igen igen og kan kun gisne om hvorvidt det er på grund af spiritus i så fald er det langt fra første gang.
Ankestyrelsen har skrevet og undskyldt den lange behandlingstid af min klage over han har fået samvær og endda uden overvågning. Selv ringede jeg dem op og fik her at vide at Statsforvaltningen ikke har videresendt de breve og billeder jeg har sendt imens sagen har kørt. Jeg har fået lov til selv at indsende direkte til Ankestyrelsen da de jo også stiller sig undrende over hvorfor det ikke automatisk er blevet videresendt til dem.
I går måtte jeg så igen aflevere mine børn til samvær på tog stationen. Han kom gående forbi hvor vi stod udenfor inden jeg skulle ind med dem og bemærkede straks at han gik sjovt. At han så valgte at åbne munden gjorden det kun værre for det lød slet ikke som den mand jeg en gang kendte. Stemmen var grødet som havde han allerede drukket op til flere genstande og han virkede beruset.
Det gør så ondt at skulle aflevere mine børn til en mand der kun ryger længere og længere ud ...
Saturday, September 6, 2014, 06:04 AM

by nat
Lørdag 12/7 var det Micki's fødselsdag men ifølge samværsaftalen skulle de hjem til deres far. Micki var dagen forinden kommet til skade med benet i børnehaven og havde forbinding på. På vej til Nykøbing F station for at aflevere spurgte Micki "hvorfor skal jeg hjem til far på min fødselsdag?". Havde jeg bare haft et ordentlig svar. Ingen far på stationen i stedet var deres farmor der. Hun ville ikke komme over til mig så jeg måtte gå derover og meddele at børnene ikke ville blive udleveret en anden gang når han ikke selv afhentede da jeg jo så ikke havde nogen garanti for at han ikke lå fordrukken et sted.

Søndag 13/7 skulle jeg have dem tilbage kl. 16 men han var ikke på stationen. kl. 16.15 ringede jeg til ham. han kom med en undskyldning om fejl i kalenderen, at han havde snakket med politiet og var på vej. Jeg fik først mine børn kl. 17 og Micki havde nu gaffa tape viklet om både forbinding og ben. Mens jeg forsigtigt prøvede at fjerne det, sagde June at hun forstod ikke hvorfor far havde gjort det, for var jo ikke sundt for Micki's ben. Klog pige. Justin var meget stille og trykket af det hele. Jeg havde bemærket han ikke selv havde kørt bilen og umiddelbart virkede påvirket. Justin og June sagde han havde drukket grønne dåser med ordet grøn og Justin udpegede senere Tuborg.

Jeg valgte at skrive til Statsforvaltningen og sendte billeder med også fra da Justin kom hjem overdækket med bræk. Jeg fik brev tilbage lørdag 19/7 med at de havde lagt det i sagen men ikke ville gøre yderligere.

WHAT !!! Sikken vi passer på vores børn i vores lovgivning :(

I dag fik jeg så at vide at han blev fyret tilbage i maj måned og at der går rygter om at han sælger pot fra sin bopæl i en meget lille landsby. Jeg fik desuden tilsendt et par billeder hvor det er tydeligt at han er påvirket af et eller andet.

Mænd som ham burde ikke have lov til at se sine børn ...
Monday, July 21, 2014, 12:23 PM

by nat
I lørdags skulle mine børn for første gang være hos deres far i 8 timer. Hvor ved jeg jo så ikke da han er flyttet uden at give besked til mig.
Det var hårdt at skulle give slip på dem men gudskelov havde jeg en god ven der havde afsat hele dagen til mig så jeg ikke skulle tænke for meget over det.
8 timer senere fik jeg mine børn tilbage kl. 18.30
Justin var dækket med bræk fra top til tå pga al det slik og sodavand der var blevet proppet i dem. Trøjen hev jeg af ham og June lånte ham hendes jakke så han i det mindste ikke behøvede have det værre end aller højst nødvendigt.
June fortæller så hun er faldet ned af trappen og har et kæmpe mærke på numsen.
Derefter spørger Micki hvad de skal have til aftensmad og de fortæller at de ikke har fået mad siden lidt til frokost.
Vi var hjemme kl. 19.20 hvor Justin med det samme røg i bad, en vask med hans tøj blev sat over også måtte de spise brød da de jo netop ifølge aftale burde have spist der.
Og en psykolog sagde god for at han kunne overkomme at være en far for sine børn nu ... Hmm siger jeg bare ....
Monday, April 21, 2014, 10:05 AM

by nat
Man skulle tro jeg snart var færdig med at græde pga min eks men åbenbart ikke og ser ud til at blive en sej kamp at komme mig helt.
Ungerne lagt og sidder egentlig bare lidt ved pcen da det slår mig at jeg bliver nødt til at se ham omend fra afstand på lørdag. Jeg begynder at græde og jeg kan mærke hvor sur jeg bliver indvendig.
Jeg ved godt at alkoholisme er en sygdom og alt det der men alligevel får jeg lyst til at råbe ud og spørge hvad fanden han bildte sig ind. Han havde alt. Børnene og jeg. Alligevel røg han i. Han ødelagde os for DET.
Han vil aldrig forstå hvor højt jeg elskede ham. Han vil aldrig forstå hvad han smed væk. Han vil aldrig forstå hvilke mentale ar jeg har fra hans behandling og slag.
Så ... derfor er jeg den der stadig kan græde og blive sur. Glæder mig til den dag det foretager sig helt.
Wednesday, April 2, 2014, 02:10 PM

by nat
Mine børn har indtil videre set deres far 3 x 3 1/2 time og det kan allerede mærkes. Desværre.
Justin er blevet irritabel og kan finde på at råbe af og slå sine søskende især den mindste. June siger hun ved far har slået mig og hun nægter at tro at han aldrig vil skændes med mig igen. Micki siger han heller ikke tror på far.
Men ....
Far har jo lovet at når de begynder at skulle sove hos ham så får de en IPad hver. Hmm ... Så fandme om ikke han køber dem og efter ikke at have givet dem så meget som en krone i over et år men der imod sørget for at jeg hænger på så meget af hans gæld som muligt. Penge der burde komme børnene til gode.
... Nar ...
Monday, March 31, 2014, 11:20 AM

by nat
Det er efterhånden noget tid siden jeg sidst har skrevet og meget er sket på den tid. Indrømmet har jeg været langt nede og har brugt tiden på at prøve at acceptere at jeg virkelig ikke kan gøre mere nu.
Dansk lov når den er "bedst". Mine børn skal se deres far og har allerede nu to gange haft samvær med ham af 2 x 3,5 times samvær. Han skal se dem hver anden uge. Først som nu 3 ½ time af gangen som så stille og rolig trappes op. Grundet hans meget voldelige og truende fortid mod mig har han ikke ret til min adresse. Børnene afleveres på en tog station og jeg bestemmer selv hvem der hvis jeg ønsker det afleverer og tager imod mine børn, da jeg ikke skal tvinges til at møde ham. Skønt med alle de hensyn netop fordi de ved der er noget galt med ham. Desværre fandt han en psykolog der sagde god for ham og derfor er der blevet sat samvær op nu efter over et år.
Kort sagt så reagerede jeg kraftigt på afgørelsen. Jeg tudede. Jeg bandede. Jeg klagede. Jeg stoppede med mine samtaler på misbrugscenteret. Og jeg flyttede fra manden jeg var sammen med. Jeg har gjort alt hvad jeg overhovedet kan og ved at jeg nu bliver nødt til at acceptere det her for ikke at ryge for langt ned hver gang.
Umiddelbart kan jeg godt selv se at min reaktion ser åndssvag ud men sandheden er at jeg tror jeg har gjort det rigtige. Jeg har fundet et dejlig hus som børnene og jeg elsker. Der er masser af legekammerater i nærheden og nu hvor jeg er alene strømmer vennerne ind og ud af min dør. Jeg er trist men jeg er samtidig virkelig glad for jeg tror jeg har taget det første skridt til at kunne nå dertil hvor det hele bare bliver onde minder og ikke som det har været, noget der har kontrolleret mig og mine følelser.
Jeg holder øje med mine børn som han selvsagt allerede første gang gjorde kede af det med hans latterlige opførsel. Jeg vil bruge min energi på at hygge om dem og håbe på at han forhåbentlig lærer det denne gang så mine børn har chancen for at have en far. Jeg tvivler men lige nu vil jeg gøre mit bedste for at bide det i mig og acceptere at jeg har gjort alt hvad jeg kan for mine børn. Jeg er en god mor og det trods alt det han har gjort i hans forsøg på at ødelægge mig fuldstændig. Jeg nægter at blive tvunget i knæ. Jeg er en fighter og det samme er mine dejlige børn.
Sunday, March 16, 2014, 12:41 PMSidst Opdateret: 10-04-2019 19:19:26
Copyright © 2002 - 2019 Nathali Eg