Del på Facebook

Billy Glaze

Det første lig fandt man ved en gammel forladt jernbanestrækning. Hun var blot 19 år, hed Kathleen Bullman og var luder. Liget var kun delvis påklædt, hun var blevet voldtaget og slået til nærmest ukendelighed med et jernrør. Jernrøret som havde smadret hendes ansigt fandt man liggende hen over hendes hals.

Den 12. april 1987 fandt man så liget af Angeline Whitebird-Sweet som også var luder. Liget blev fundet nær det indianske center og dødsårsagen var iltmangel grundet at gerningsmanden havde trampet flere gange på hendes brystkasse. Liget var fuldstændigt nøgent og hun var blevet voldtaget med en gren man fandt ved siden af hende.

Allerede den 29. april fandt man det tredje lig af en ung indiansk luder. Denne gang var det den 21 årige Angela Green som var blevet slået til døde med en sten. Hun blev fundet nær nogle jernbaneskinner og var ligesom de andre blevet voldtaget.

Politiet fik via de barer kvinder besøgte nys om en indiansk mand som kaldte sig Jesse Sitting Crow. Manden hed rigtigt Billy Glaze og havde brugt barerne til at finde sine ofre. Folk huskede ham fordi han ofte råbte højt om at alle indianske kvinder skulle voldtages og myrdes.

Mens han i fængsel ventede på sin retssag bekendte han sin skyld i et brev til en anden indsat. Dette var med at til at give en dom af en livstids straf for hvert offer og som skulle afsones i forlængelse af hinanden.


Sidst Opdateret: 10-04-2019 19:19:26
Copyright © 2002 - 2019 Nathali Eg