Del på Facebook

Min Hverdag august 2011

Sådan gik august ...

31/08 Så gik turen lige til Maribo svømmehal. De første 20 minutters svømning var hårde men derefter glemte jeg alt om de 15 år jeg har holdt mig fra vandet, men damn hvor jeg hader folk der tror det er en snakke klub. Hmm eller er det mig som er MEGET asocial :-)

28/08 Et lille hurtigt smut til Nykøbing F. efter nye lærreder så jeg kan bilde mig selv ind at jeg rent faktisk kan male, hehe.

27/08 Endelig blev det June's tur til at komme i biografen. Vi kørte med far til Maribo og tog toget til Nykøbing F. Her blev vi hurtigt overrumplet af et skybrud. Sjovt nok foretrækker den slags jo at komme de dage man ikke har regntøj med :-) Først var vi et smut hos en af mors kammerater, så i HM og så var det SMØLFE tid. June hyggede så meget at hun var stille når vi var nogle steder men når vi gik alene så stod munden ALDRIG stille.

26/08 Man ved bare at det bliver en dårlig dag når den starter som min. Synes jeg hører at Justin står op men han kommer ikke ned i stuen. Hmm tænker jeg og går hen til hans værelse. Døren står åben og jeg kigger forsigtigt ind. Der er klatmalet på den ene væg, maling på gulvtæppet, tv bordet og en skammel. ARG far har ladet pensler m.m. står på værelset efter vi besluttede at han godt kunne sove derinde på trods af at der var malet. Jeg går mod badeværelset i min søgen på Justin og der er han rigtig nok. Komplet GRØN over det hele. Bidende mig selv i læben tager jeg fat om hans hånd og hiver ham op på det andet badeværelse og ned i badekarret. Mens han sidder og skruber maling af sig selv drøner jeg ned og ser hvor meget der kan "vaskes" ud af gulvtæppet alt i mens jeg gør Micki klar så han kan komme i dagpleje. Justin kommer op af badet hvilket jeg "fejrer" ved at smække min hånd ind i trappens gelænder da jeg løber ind for at hente Micki og tage af sted. Lyn hurtig er jeg tilbage efter tvillingerne og så går turen til børnehave hvor jeg selvfølgelig er så heldig at det begynder at regne. Men hey jeg ser også bare så godt ud i hvad der efterhånden er mit grønne arbejdstøj som så blev rimelig vådt af regnen. Hjemme igen fik jeg flyttet møbler, sat malertape og malet det sidste på drengenes værelse. Ahh så håber jeg at far lægger nyt gulvtæppe imorgen mens jeg er væk.
Solen er fremme nu så håber det holder længe nok til at vi lige kan nå et smut på Rewentlow når først farmand kommer hjem.

25/08 Så venter mor her bare på et dejlig langt varmt bad efter at have malet drengenes værelse sådan at jeg imorgen kan flytte de sidste møbler og tage den smule væg der endnu mangler. Justin der har valgt farve: GRØN. Elsker bytning af kønsrollerne. Far laver maden og mor gør arbejdet :-)

22-23/08 Så er Micki startet i dagpleje og på trods af hans høje alder for opstart så klarer han det helt utroligt. Han markerer lige at jeg går og når jeg kommer krammer han livet ud af mig men det er også det. Resten af tiden leger og spiser han løs :-)

21/08 Ahh så "gav" manden mig fri så jeg kunne tage en dag til København. Lige gyldig hvordan man vælger at se på det, så er jeg en bypige så København er lige mig. Dagsorden stod på svømning som jeg ellers ikke har gjort i omkring 15 år og selvfølgelig en tur på Glyptoteket som jeg ikke har været på i over 6 år. Derudover tog jeg mig lige en tur på Istedgade. Mere derom HER

17/08 Tidligt op og så afsted først til færgen, med færgen, med bus så tog og til sidst en lille gåtur. Som den eneste valgte jeg at lave min skriftlige eksamen i hånden og hvorfor? Fordi jeg ved at det betyder at man bliver før færdig :) Jeg har aldrig brugt den fulde tid men denne gang var en rekord. Ud af 5 timer brugte jeg kun de 2 og kunne så tage den lange vej hjem.

16/08 Så startede Justin's taleskole op igen hvilket betød at jeg måtte tilbringe formiddagen i Østofte hvor min dejlige dreng var blevet udvalgt til at være den der skulle vise de nye hvordan det foregår der. Mor her var godt nok stolt :)
Har i dag modtaget min første velkomstmail fra VUC hvilket betyder at jeg nu også skal knokle med opgaver :(
Aftenen kommer så til at gå med gudstjeneste og indskrivning af Nicole så hun kan blive konfirmeret til foråret. Føler man sig lige pludselig MEGET gammel, ouch.

15/08 Så startede June's taleskole op igen = en utrolig glad lille pige.

08/08 I dag skulle Micki hen og sige hej i hvad der fra d. 22. bliver hans dagpleje. Taget hans moden- og selvstændighed i betragtning vidste jeg at det ville gå godt men mor tog fejl. Det gik nemlig FANTASTISK :) Han legede uden videre med de andre børn og kiggede ikke så meget som en gang efter mig. Selvom vi var der rimelig længe ville han end ikke hjem igen, så bliver dejligt når han starter op. Efter at være kommet hjem var han endda så træt at han faldt omkuld på sofaen efter få minutter.

07/08 Så kom den ældeste endelig hjem efter 2 uger hos sin far :)

06/08 Lige siden jeg havde den mindste af pigerne; June med mig til København har jeg skyldt min søn Justin en tog/hygge tur. Endelig blev det hans tur. Pga den lange tur til København som hurtigt bliver kedelig, valgte jeg at tage til Nykøbing F. istedet og det var han ikke ligefrem ked af. Vi vandrede lidt rundt, købte ham nogle nye bukser, en ny film at se osv. Så satte vi os ved torvet mens mor her blev ved med at checke klokken. Der var nemlig planlagt en overraskelse som han endnu ikke vidste noget om. Derfor var han nok lidt undrende da der pludselig stod nogle mænd og snakkede med mor på et andet (engelsk) sprog og lige pludselig sad mor og sminkede en mand og han fik lov at hjælpe. Hmm ??? Det skal her siges at det var nogle fra en polterabend og at manden der skulle sminkes var den kommende gom. Efter sminkning fik mor en flaske mousserende vin og han en pose vingummi bamser og kort efter gik vi videre til biografen hvor han fik at vide hvad den rigtige overraskelse var. I Nakskov har vi nemlig ikke nogen bio og derfor har det måtte lade vente på sig at tage ind og se en film især taget i betragtning at mor normalt har alle ungerne og ikke kun en enkelt :) Jeg havde valgt Orla Frøsnapper som godt nok havde gået noget tid men det betød kun at der kun var få i salen. Justin klarede det at være stille eminent og da filmen var slut drønede vi af sted mod banen hvor vi lige nøjagtigt nåede et tog hjem. Damn var træt bagefter. Og nu skylder jeg pludselig June en tur i Bioen eftersom hun prøvede en shoppetur da hun var i København.

05/08 Arg fandme om ikke nakken satte sig fast IGEN. Det betyder at jeg nu er sikret mindst et par dage med smerter især hver gang jeg prøver at se til venstre. Typisk!

04/08 Så har jeg pludselig været røgfri i et ½ år. Som så mange andre har det betydet at vægten er steget hvilket i mit tilfælde betyder at jeg langt om længe er sluppet for min fedekur. Alt i alt et rygestop der har gjort undere for mig på så mange områder.

03/08 Klippet den ældste af drengene; Justin & den yngste Micki.

02/08 Min mindste søn er vild med alt der har med dyr og indfangelse at gøre så idag ville jeg prøve noget som selv for mig var nyt. Jeg tog ham med ud at fiske ... Først indfangede vi lidt regnorm, tog (den halve) stang som jeg havde bedt farmand gøre klar aftenen før og så cyklede vi ellers ned til det nærliggende pumpehus. Micki som kun lige er blevet 2 år var helt vild og stod noget så flot med stangen men så blev det kedeligt. Mor her fik stangen og netop som jeg fandt ud af hvor fiskene stod og de rigtigt begyndte at hugge så løb vi pludselig tør for regnorme. Jeg kiggede fra den tomme bøtte op på min søn som stod med et kæmpe smil mens han smed den sidste orm i vandet. Det viste sig at det for ham var noget hurtigere og sjovere bare at fodre dem :-) Også mors egen skyld når hun forklarer det at ormen skal på krogen med at det er fiskens mad.

01/08 "flippet" i børnehaven. Læs mere



Sidst Opdateret: 11-02-2018 10:38:39
Copyright © 2002 - 2018 Nathali Eg