Del på Facebook

Forfærdet Mor

Idag for nøjagtig 14 dage var jeg med min yngste søn på 11 mdr i Legekæden i Maribo for første gang nogensinde. Mens vi står bagerst i butikken hører jeg så at en ældre dame bliver spurgt om hendes barnebarn har mæslinger. Hun svarer "Nej hun har skoldkopper men jeg synes det var så synd for hende at hun skulle da have en lille ting".

Jeg holdte mig pænt på afstand indtil de var gået men da jeg kom hjem læste jeg så at det også smitter gennem luften. ARG.

Min søn har nu hvad jeg normalt ville anse som varmeknopper men igår aftes bestemte jeg mig for at bruge Google til at se billeder af andre børn med begyndelsen til skoldkopper.

Jeg blev dog noget overrasket over resultaterne.

For imellem alle billeder af nakke, ryg og ben lå der nøgen billeder som forældre uden betænkning lægger op af deres børn.

Hvad F*nden!

Seriøst der står jeg af. Jeg har ikke brug for at se et nøgen billede af et barn for at kunne sammenligne min søns knopper med andre børns.

Tænker de forældre virkelig ikke på at der findes pædofile over det hele som surfer nettet tyndt for at finde den slags billeder?

Selv hvis en pædofil skulle have et problem med skoldkopperne så kan de bare tage billedet en tur i et behandlingsprogram og vupti!

Værste er at jeg dårligt ved hvad jeg skal tænke eller sige. Troede faktisk at forældre efterhånden var klar over problemet med at lægge billeder af sine børn på nettet og alligevel... ARG!!!

Sidst Opdateret: 10-04-2019 19:19:26
Copyright © 2002 - 2019 Nathali Eg