Del på Facebook

Alfred Leonard Cline

Man kan roligt sige at A.L. Cline er en lidt anderledes morder især også fordi han aldrig er blevet dømt for så meget som et mord.

I 1929 i Colorado blev A.l. Cline arresteret og fundet skyldig i at forfalske en enkes testamente. imellem 1931 og 1945 blev han assosieret med 8 ældre menneskers dødsfald.

Heldigt for A.L. Cline havde de nemlig alle efterladt ham store pengebeløb i deres testamenter og endnu heldigere var det at de fleste af ligene var blevet kremeret.

Carrie May Porter døde i et hotel i Reno, Nevada i 1931 og efterlod ham hendes ejendom af en værdi på 20.000 dollars. Man fandt at A.L. Cline havde kaldt sig selv som værende hendes nevø og at han havde tilbreagt tiden hos hende op mod hendes død.

Samme år døde den 57 årig Laura Cummings i Winthrop, Massachusetts og efterlod ham 3.000 dollars. Hun var angiveligt løbet bort med ham.

I 1932 rejste A.L. Cline sammen med præsten E.F. Jones som kom fra England, da denne pludselig døde og via testamentet gjorde A.L. Cline til værge for 11.000 dollars.

Bessie Ann Sickle Cline som var hans rimelig nye kone døde september 1932 efter kort sygdom og det blev dokumenteret som et hjertetilfælde.

Senere samme år i Californien blev A.L. Cline arresteret for tyveri og besiddelse af narkotika med hensigt på at begå en forbrydelse. Han blev idømt 15 års fængsel. Denne tid brugte man på at undersøge dødsfaldene men man fandt aldrig nok til at kunne dømme ham for noget.

I december 1945 var A.L. Cline dog allerede løsladt men kun for at blive arresteret igen. Hans anden kone Delora Krebs Cline døde i en alder af 73 år og det viste sig at han havde forfalsket testamentet.

Man begyndte desuden af undersøge om han kunne have noget at gøre med isabella Van Natta som havde været forsvundet siden september 1945 og Elisabeth Hannah Klein forsvundet siden 1943

Man kiggede også på dødsfaldet af Alice Carpenter som var gået bort i Dallas oktober 1944 Hendes lig var blevet kremeneret efter ønske fra hendes agent A.L. Cline.

Da alle undersøgelser var færdige mente man ikke at have nok til en dømfældelse for dom og han kom derfor kun i retten for hans forfalskeri. Dommeren valgte at idømme ham 126 års fængsel.


Sidst Opdateret: 21-02-2021 11:12:48
Copyright © 2002 - 2021 Nathali Eg